Recep KAPLAN'dan Veda Mesajı

• 03.04.2019
İlçem için elimden ne geliyorsa yapacağım.
Recep KAPLAN'dan Veda Mesajı

27 Mart 1994 tarihinde Yüce Rabbimin takdiri,sizlerin desteği ve duyduğu güven ile başlayan belediye başkanı olarak hizmet süresinin sonuna geldim.Dolu dolu ,hizmet aşkı ve pazaryolu sevdasıyla 25 yıl ilcemiz için en iyisini yapmaya çalıştım. Şükürler olsunki geride bıraktığımız 25 yıl içerisinde ilcemizin değerlerine değer katan,hizmetlerimizi yerine getirmenin gururu ve mutluluğu ile görevimden ayrılıyorum. Pazaryolu'na hizmet etmekten daima onur duydum.Bu sadece belediye başkanlığına veda sözleridir ; çünkü bundan sonra da ilçem için elimden ne geliyorsa yapacağım.
Ben başta desteğini ve güvenini benden esirgemeyen kıymetli Pazaryolu halkına, benimle birlikte yol arkadaşlığı yapan değerli meclis üyelerine ve gece gündüz demeden görevini layıkıyla yerine getiren personelime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Üzerimde hakkı olan herkesten helallik istiyorum.

Saygı ve sevgilerimle...

Recep KAPLAN